Vlindertuin Mot in Mokum

Vlinderen in workshops/lezingen en tijdens expedities! 


Lezingen of (school)cursussen over vlinders en biodiversiteit op aanvraag ook mogelijk!


Vlindercursussen 2024:

Tijdens de vlinder-workshops krijg je van alles een beetje mee: vlinderweetjes, tuin inrichting, rupsjes, maaien en snoeien, de waardplanten, ecologisch beheer, vlinders kweken en ze bekijken van dichtbij. Je kunt met een eigen besloten groep een datum voorstellen of een vaste cursusdatum kiezen voor een losse aanmeldingen. De vaste cursusdata staan onderaan. Voor aanmelden kun je een mailtje sturen. Wanneer je een gevarieerde groep hebt met jong en oud, kan ik daar zeker rekening mee houden. Er zijn verschillende type cursussen om te volgen:.


> Losse inschrijving cursus 'Stadstuinieren voor meer vlinders!' 20 euro pp.

> Losse inschrijving Stadstuinieren voor meer vlinders is een cursus van ongv 100min, startend om 19h. Deze vinden standaard plaats op vlindertuin Buikslotermeerplein [BSMP] of NoordOogst [NO]. Hierin leer je alles over wat vlinders nodig hebben in de stad en hoe je juist je kleine tuintjes voor hen kan inrichten. Deze cursus kun je je los voor inschrijven en is 20euro per persoon. Onderaan de pagina de cursus data  voor 2024!!!! nu beschikbaar voor open inschrijving. Aanmelden is mailtje sturen!


> Eigen groep vlindercursus in de vlindertuin op NoordOogst. Maatschappelijk tarief:180euro per groep tot +-20 personen

> Eigen groep cursus in de vlindertuin op NoordOogst. Ben je met een groep, dan kun je zelf een dag en tijd voorstellen om vlinderslim te worden! Voor elke leeftijd heb ik een Vlindercursusprogram klaar liggen, dus zowel voor je bedrijfsuitje als schooluitje! Groepen tussen 6-20 zijn 180euro. Voor scholen kunnen we iets op maat bedenken als de groepen niet helemaal uitkomen wat betreft aantal. 

Commercieel tarief: 300euro. Aanmelden is mailtje sturen!


> Groepscursus op je eigen locatie! Maatschappelijk tarief:200euro per groep tot +-25 personen

> Groepscursus op eigen locatie! Ben je met een groep tussen tot 25 personen en wil je graag een cursus op je eigen locatie voorstellen (bijv je volkstuin) , dan kun je zelf een dag en tijd voorstellen om vlinderslim te worden! Groepen op locatie: 200euro incl btw excl reiskosten. 

Commercieel tarief: 350euro excl reiskosten Aanmelden is mailtje sturen!


> Vlinderlezing op je eigen locatie! Voor grote groepen: Maatschappelijk tarief: 230euro per groep.

> Vlinderlezing! Voor grote groepen kan ik een lezing geven. Hiervoor heb ik een prachtige digitale presentatie, dus een beamer of scherm is dan wel noodzakelijk. Deze presentatie is meestal wat betreft inhoud vergelijkbaar met de cursus 'Stadstuinieren voor meer vlinders'. Ik kan het ook hebben over de verschillende projecten van Vlindertuin Mot in Mokum in de openbare ruimte als inspiratiebron voor bijv je bedrijf. Een dergelijke lezing voor een grote groep is 230euro incl btw, excl reiskosten. 

Commercieel tarief: 350euro excl reiskosten. Aanmelden is mailtje sturen!


> Nachtvlindernacht (op aanvraag)

> Nachtvlindernacht is de koningin der cursussen: Cursus stadstuinieren voor meer vlinders, plus nachtvlinder lezing en nachtvlinders spotten snachts bij de nachtvlindernacht opstelling. Er zijn snacks van stadslandbouwterrein NoordOogst [NO] en ontbijt de volgende dag. Je blijft slapen in een van de bloemenweides van de vlindertuin in je eigen tentje. 50euro per persoon. Liefste aanmelden per twee en 1 tent! Cursus start om 19h. Meer info volgt bij aanmelding: stuur een mailtje. Vragen kun je stellen!Hieronder de losse inschrijving cursus data voor 2024!!!! nu beschikbaar voor open inschrijving (stuur mail):

beschikbaar/vol

do 16mei: Stadstuinieren voor meer vlinders [locatie BSMP/start 19h/Duur 120min]

do 30mei:Stadstuinieren voor meer vlinders [locatie BSMP/start 19h/Duur 120min]

do 13juni: Stadstuinieren voor meer vlinders [locatie BSMP/start 19h/Duur 120min]

do 27 juni: Stadstuinieren voor meer vlinders [locatie BSMP/start 19h/Duur 120min]

do 4 juli: Stadstuinieren voor meer vlinders [locatie BSMP/start 19h/Duur 120min]

do 18 juli: Stadstuinieren voor meer vlinders [locatie NoordOogst/start 19h/Duur 120min]

do 1aug: Stadstuinieren voor meer vlinders [locatie NoordOogst/start 19h/Duur 120min]

vr 10aug:  Nachtvlindernacht [locatie NO/start 19h/tot en met volgende dag ontbijt] [reservedag ook vrijhouden 24aug]

Vr 29 aug: Stadstuinieren voor meer vlinders [locatie NoordOogst/start 19h/Duur 120min]

do 12sept: Stadstuinieren voor meer vlinders [locatie NoordOogst/start 19h/Duur 120min]

do 26sept: Stadstuinieren voor meer vlinders [locatie NoordOogst/start 19h/Duur 120min]