Mot in Mokum

Vlinderen in workshops, tijdens expedities of eigen feestje! Vlindertuin huren!

Wil je met het bedrijf een keer vergaderen in een duurzame setting?Verjaardag vieren? Bedrijfsfeestje of meeting? Yoga cursus geven? Of misschien wel een afscheid? Tussen de vlinders wordt alles beter!  

De vlindertuin op NoordOogst is is te boeken hiervoor! Vooraf aan jullie meeting kan ik desgewenst een introductie geven op het project en diverse dingen laten zien. Op het terrein van NoordOogst zijn nog veel meer activiteiten te doen om hier aan te koppelen, wanneer je dat wilt! Zoals workshops bij de imker van Beelease of bij de rokerij Rookt. Of wat dacht je van varkens voeren, groentes oogsten en heerlijk eten? Laat je wensen horen, en we zorgen dat we een programma op maat in elkaar zetten voor jullie overleg of teambuilding!

 Kijk wel even bij het eerste tabblad of er niets al geboekt is op die dag, dat voorkomt teleurstelling! Bij NoordOogst betreft dit de hele vlindertuin met observatorium en de tuin die je desnoods kunt afzetten. Incl alle faciliteiten zoals toilet en vlinderkweekkasten in het Poppenhuis. Overlegje is aan te raden!

In de simpelste vorm zonder catering ed: Voor een volledige dag van 11:00-23:00h kan de tuin en observatorium op NoordOogst voor 150euro gehuurd worden.

Zie ook de website van NoordOogst:  

(https://noordoogst.org),Bijpassende drankjes

Wanneer je benieuwd bent naar de mogelijkheden betreft lokale (duurzame!) catering, kunnen we een passend voorstel doen. Er is aanbod voor lekker eten en lokaal gebrouwen speciaalbier [Friekens brouwerij].

Wil je vaker een korte cursus geven en zoek je een locatie als deze, dan is daar heel goed over te praten, ook over de prijs. 

Stuur je een mailtje? Dan zetten we jouw feestje in de agenda! Kijk wel even bij het eerste tabblad of er niets al geboekt is op die dag, dat voorkomt teleurstelling!


Faciliteiten tuin:

-Grote picknicktafel voor 10 man. (kan kosteloos extra picknicktafel of sta-tafels bijgezet worden.)

-bankje

-5 strobalen

-Overkapping over de buitentafel. 

-Waterkraan (drinkbaar)

-electra

-Buiten douche

-BBQ met tangen (geen kooltjes)

-Bloemetjes

-Beestjes


Faciliteiten Observatorium:

-Wc

-Aanrecht met 1pits kooktoestel (kan ook naar buiten)

-Div keukengerei

-Koelkastje (45liter)

-Bordjes, bekertjes, bestekjes voor 20 mensen.

-Spoelbakje met kraan

-Klein radiootje met jack plug  

-Div educatie middelen en apparatuur voor observatie vlinders

-Div buiten spellen.


Handig om mee te nemen (wanneer van toepassing:)

-Geluidsinstallatie kun je meenemen, maar liever geen harde muziek in de tuin. Wil je iets doen met live muziek, laat het dan even weten.


Handig om te weten:

-De vlindertuin bevindt zich naast een imker. Prikjes komen zelden voor, maar het kan wel gebeuren als er geravot wordt of je ziet een bijtje over het hoofd. Wees hier van bewust, zeker als je allergisch bent. 

-De vlindertuin bevindt zich ook naast een rokerij. Die rookt soms wat zoals een open haard dat kan doen. Heb je bijvoorbeeld astma, of denk je dat je hier last van kan hebben? Laat het weten!