Mot in Mokum

Vlinderen in workshops, tijdens overnachtingen of eigen feestje! 

[Groepscursussen op aanvraag]


Workshop: Vlinderlokaal

Tijdens de vlinder workshops krijg je van alles een beetje mee: vlinderweetjes, tuin inrichting, rupsjes, maaien en snoeien, de waardplanten, vlinders kweken en ze bekijken van dichtbij. De cursus voor volwassenen duurt 2h. De cursus is er ook voor bijvoorbeeld scholen; de inhoud is dan extra interessant voor kinderen en duurt een uurtje.

Je kunt bij Mot in Mokum op twee manieren een cursus volgen:

- Je kunt je aanmelden als groep. Bijvoorbeeld een uitje vanuit school of met vrienden! Wanneer je je als groep aanmeldt, kan er ook meer rekening gehouden worden met persoonlijke wensen. Bijvoorbeeld en lokaal hapje of drankje erbij! Neem contact met me op, dan komen we er vast uit! De prijs is 26 euro per persoon, minimale groepsgrootte is 6, Wanneer je een datum voor wilt stellen voor jullie groep: Kijk wel even bij het eerste tabblad of er niets al geboekt is op die dag, dat voorkomt teleurstelling!

-Je kunt je ook los aanmelden. Op Facebook (Noordoogst / vlindertuin Mot in Mokum) Zie je wanneer ik cursussen aanbied. Je kunt me dan een berichtje sturen om je aan te melden. Of stuur me een mailtje, dan houd ik je op de hoogte van de eerst volgende! De prijs is 26 euro per persoon.


Een datum voorstellen voor een groepsworkshop kan hieronder!

Downloads

In de workshop komen waardplanten aan bod. Hier heeft Mot in Mokum een speciale (zo kort mogelijke lijst) voor gemaakt. Deze wordt uitgedeeld tijdens de workshop, maar kan hier ook gedownload worden door geinteresseerden!     

Waardplanten lijst (beta)
lijst met waardplanten met zo veel mogelijk overlap van soorten (stads)vlinders
waardplantenlijst.pdf (594.5KB)
Waardplanten lijst (beta)
lijst met waardplanten met zo veel mogelijk overlap van soorten (stads)vlinders
waardplantenlijst.pdf (594.5KB)